Consult

In een consult kijken we samen naar datgene waar je mee zit of steeds maar weer tegenaan loopt.

Thema's in je leven als eenzaamheid, angsten, onrust, leegheid, pijn en verdriet, kunnen je dermate ontregelen dat het fijn is om iemand te hebben die in eerste instantie gewoon naar je luistert, zonder oordeel, iemand die er even echt voor je is. Helemaal de ruimte krijgen om je verhaal te mogen doen bij iemand die oprecht aanwezig is, dat alleen al kan zoveel opluchting en verlichting geven ....

Al sinds jaren volg ik zelf het pad van zelfbevrijding (jezelf bevrijden van onnodige gewoontes, patronen, overtuigingen); het is zo fijn om te ervaren dat ik steeds meer mag zijn wie ik werkelijk ben!

Iedereen is uniek en jij hebt je eigen pad te gaan.
Ik luister, sta je bij en probeer je te motiveren in het volgen van jouw eigen unieke weg.

Bij Innersteps heb ik workshops wandel-natuurcoaching gevolgd. Hierbij wordt mindfulness als basis-leer gebruikt. Als je liever samen het bos ingaat, is dat ook mogelijk ;-)

Voel je welkom!

Lili

Reiki
Rei-ki betekent letterlijk: universele levensenergie. Bij een reikibehandeling wordt (door handoplegging) het zelfgenezend vermogen van de client weer op gang gebracht.
Het laat de energie weer beter stromen waardoor pijn en stijfheid kunnen verzachten. Soms gaan ook de tranen weer stromen nadat ze voor een langere tijd zijn onderdrukt.
Reiki werkt in alle gevallen erg ontspannend en aardend.

Met regelmaat onderga ik zelf Essence Transmissies van Atar, een mystica. Behalve dat ze ertoe bijdragen dat ik steeds meer mezelf word, krijgen ook de reiki-energieen hierdoor een boost!

Een consult of reiki-behandeling van een uur kost 60,-